Meer werk »
Loading the player ...


Slankie advertentie

Omschrijving:
Slankie herintroduceert haar oude slogan: Wat er niet aankomt hoeft er ook niet af! En wel met twee supersportieve dames die door Slankie geen uren hoeven te joggen.

Medium:
TV, print, online, POS

Resultaat:
Afwachten. De campagne loopt pas sinds 1 januari 2013.

Meer werk »

Uitdaging
Slankie werd vooral gegeten tijdens incidentele lijnperiodes en stond dus niet structureel op tafel.

Vraag
Slankie wilde geen themacommunicatie meer, maar een actie of promotie om bestaande gebruikers vaker Slankie te laten kopen. n om het merk te laden.

Strategie
Ons advies: verschuif van dieetproduct voor af en toe naar een op-gewicht-blijven-product voor altijd. Slankie past bij n lange termijn verandering van het hele leef- en eetpatroon. Ja, het hele. En ding is duidelijk: dat ga je met een losse promotie niet bereiken.Idee
We bedachten een activerend merkplatform waar Slankie minstens
2 jaar mee vooruit kan: Nooit meer lijnen, altijd Slankie: elke maand helpt Slankie je aan n nieuwe, goede gewoonte en beloont je met n bijpassend bedeltje voor aan je Slankie bedelarmband. Een steuntje in de rug op moeilijke momenten (leer ons de doelgroep kennen). Bekijk hier onze Slankie website en onze Slankie Hyves.

Resultaat
We zijn nog niet eens halverwege het 1e jaar maar het loopt als een trein. Stand per 7 april: aantal bestelde armbanden: 39.960. Aantal bedels februari: 19.903. Aantal bedels maart 19.750. Aantal bedels april: 10.928. En de verkopen zijn toegenomen met 10% ten opzichte van vorig jaar.


Nieuw • Liedeweg 23  • 2065 AJ Haarlemmerliede • T + 31 (0)6 247 28 124 •